Εγκατάσταση προγράμματος θεωρητικής εκπαίδευσης (test drive)

image

Τώρα μπορείτε να κάνετε τα τεστ Θεωρητικής εκπαίδευσης στον υπολογιστή σας. Αρκεί να κατεβάσετε το παρακάτω πρόγραμμα, να το αποθηκεύσετε  και να το εκτελέσετε.

Το πρόγραμμα είναι σε συμπιεσμένη μορφή ZIP. Για να το αποσυμπιέσετε, κάντε δεξί κλικ πάνω στο αρχείο που θα κατεβάσετε (αρχείο TestDrivev2.zip) και επιλέξτε "Αποσυμπίεση"
Από τα αρχεία που θα εμφανιστούν ανοίξτε το αρχείο WORD και ακολουθήστε τις οδηγίες.
 
      Κάντε κλικ εδω:

 
 

 Αν δεν διαθέτετε στον υπολογιστή σας microsoft office διαβάστε τις οδηγίες από εδώ παρακάτω:
1.Eγκατάσταση προγράμματος:
 Τρέχετε το πρόγραμμα set up και ολοκληρώνετε την εγκατάσταση.
 
2. Ρύθμισεις παραμέτρων προγράμματος για windows XP:
 Το πρόγραμμα χρειάζεται ρύθμιση των παραμέτρων ανάλυσης της οθόνης και της γραμματοσειράς. Δηλαδή τρέχει σε ανάλυση 1024 Χ 768 και γραμματοσειρά LARGE FONTS – 120DPI. Παρακάτω αναλύεται η διαδικασία αυτών των απαιτούμενων ρυθμίσεων του συστήματός σας:
Στο λειτουργικό σύστημα Windows XP αλλά και σε παλαιότερες εκδόσεις, από τον πίνακα ελέγχου,Οθόνη, ρυθμίσεις, επιλέγετε ανάλυση οθόνης 1024 Χ 768. και πατήστε ΟΚ.
Για να ρυθμίσετε το μέγεθος των Γραμμάτων  πατήστε το κουμπί Advanced ή Για Προχωρημένους από την καρτέλα Ρύθμισης Ανάλυσης Οθόνης του Windows.
Εμφανίζεται η καρτέλα ''Γενικά'' όπου εκεί θα επιλέξετε  120DPI (Large Size ή Μεγάλα Γράμματα ) αντί 96 που είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση.
Στη συνέχεια για να αποθηκευτούν οι ρυθμίσεις σας πρέπει να πατήσετε το κουμπί ΟΚ. Θα σας ζητηθεί να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή για να εφαρμοστούν οι ρυθμίσεις.
Προσοχή, θα χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση, διαφορετικά το πρόγραμμα δεν θα εκτελεστεί.
 
 3.Ρύθμισεις παραμέτρων προγράμματος για windows vista:
Στα WindowsVista, για να ρυθμίσετε την ανάλυση της οθόνης, από τον πίνακα ελέγχου επιλέγετε: εξατομίκευση, ρυθμίσεις οθόνης, ανάλυση:  1024 Χ 768. Για να ρυθμίσετε το μέγεθος των Γραμμάτων μπορείτε να πατήσετε την επιλογή "Adjust font size" (DPI) από την εικόνα επιλογής λειτουργιών που εμφανίζεται πάνω αριστερά. Στην συνέχεια θα εμφανιστεί το παράθυρο ρύθμισης μεγέθους γραμμάτων. Στο παράθυρο ρύθμισης μεγέθους γραμμάτων επιλέγετε Larger scale (120 DPI).
 
  3.Ρύθμισεις παραμέτρων προγράμματος για windows 7:
Στα Windows7, για να ρυθμίσετε την ανάλυση της οθόνης, από τον πίνακα ελέγχου επιλέγετε: εμφάνιση εξατομίκευση,οθόνη ανάλυση:  1024 Χ 768. Για να ρυθμίσετε το μέγεθος των Γραμμάτων μπορείτε να πατήσετε την επιλογή "ορισμός μέγεθους προσαρμοσμένου μεγέθους  (DPI) από την εικόνα επιλογής λειτουργιών που εμφανίζεται κατω αριστερά. Στην συνέχεια θα εμφανιστεί το παράθυρο ρύθμισης μεγέθους γραμμάτων. Στο παράθυρο ρύθμισης μεγέθους γραμμάτων επιλέγετε (125%).
 
                                           4.Εκτέλεση προγράμματος
Για να εκτελεστεί το πρόγραμμα πάτε στο μενού START- EΝΑΡΞΗ και βρίσκετε το εικονίδιο test drive v2.και δημιουργήστε μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.
Κάντε διπλό κλικ στην συντόμευση που δημιουργήσατε για να ξεκινήσει το πρόγραμμα.
 
        Κάντε κλικ εδώ:
 

 

Your rating: None Average: 4 (19 votes)